Logo de Archivos Estatales de la Secretaría de Estado de Cultura

Arxiu General
de l'Administració

Activitats de l'Arxiu General de l'Administració

L'Arxiu General de l'Administració organitza periòdicament exposicions de reproduccions dels seus documents, la visita dels quals és gratuïta.

Col·labora amb altres institucions amb el préstec temporal de documents. Es requerix prèviament una valoració de les peces i la signatura d'una ordre ministerial que autoritze l'eixida dels documents.

Tots els tràmits es fan directament des del Departament de Referències de l'Arxiu, i és necessari que la petició de préstec temporal s'efectue davant de la Direcció de l'Arxiu almenys amb dos mesos d'antelació.

Així mateix, l'arxiu realitza, cas de ser necessari, el tractament preventiu i la restauració dels documents sol·licitats perquè es puguen exhibir en exposicions temporals.

Cursos i conferències

L'arxiu col·labora amb altres institucions tant nacionals com estrangeres en la celebració d'actes culturals.

Visites guiades

L'arxiu oferix la possibilitat de fer visites pedagògiques per donar a conèixer les seues instal·lacions, funcions i servici. Estes visites s'adapten a la formació i els interessos de cada un dels grups, que, per regla general i llevat d'excepcions, es recomana que no excedisquen les vint persones. Són acompanyades per un arxiver per tot el circuit establit en la visita, en què s'inclouen pel seu especial atractiu els laboratoris de reprografia de documents i de restauració. S'han de sol·licitar anticipadament, bé per telèfon o per escrit, i immediatament l'arxiu respon amb indicació del dia i l'hora disponibles.
Icono de conformidad con el Nivel Doble-A del W3C-WAI. Se abre en ventana nueva Titulares RSS disponibles

© Ministeri d'Educació, Cultura i Esport