Oficina subprograma Cultura

Europa Creativa Desk - Oficina Cultura

Què és?

A instàncies de la Direcció General d'Educació i Cultura de la Comissió Europea, s'ha establit un servici denominat Punt de Contacte Cultural, per tal de difondre informació i prestar assessorament als operadors culturals susceptibles de ser beneficiaris de les convocatòries d'ajuts del programa Cultura.

Servicis

El Punt de Contacte Cultural d'Espanya facilita estos servicis –totalment gratuïts– en persona, telefònicament i a través d'esta pàgina web, on s'oferix documentació (convocatòries, formulari, vademècum) i informació rellevant per a l'operador cultural interessat en el programa Cultura.

Recerca de socis

Els continguts de la pàgina web del Punt de Contacte Cultural espanyol inclouen un instrument per a la cerca de socis: es tracta d'una base interactiva que té com a objectiu que els operadors culturals dels diferents països puguen establir amb més facilitat els contactes necessaris per presentar els seus projectes. Esta eina oferix una doble possibilitat: la introducció de registres i la realització de cerques, tant de projectes com d'organitzacions.

La base interactiva de cerca de socis ha sigut acceptada com a pròpia per la totalitat de Punts de Contacte Cultural existents, cosa que els garantix una dimensió i difusió europees.

Contacte

El Punt de Contacte Cultural d'Espanya està situat al Ministeri de Educación, Cultura y Deporte.

L'adreça és la següent:


 • Punt de Contacte Cultural
  Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
  Secretaría de Estado de Cultura
  Plaça del Rey, 1
  28004 Madrid
  Tel.: 91 701 71 15
  Fax: 91 701 72 19
  Correu electrònic: pcc.cultura@mcu.esIcono de conformidad con el Nivel Doble-A del W3C-WAI. Se abre en ventana nueva Titulares RSS disponibles

© Ministeri d'Educació, Cultura i Esport